Mentor

Mentoren kan hjælpe dig med at mange forskellige opgaver. Hjælpen skal være med til at få dig tilbage i arbejde.

En mentor hjælper og støtter dig, der har problemstillinger i hverdagen, som gør, at du ikke kan arbejde.
Målet er, at dit liv bliver så stabilt, at du kan deltage i indsatser, hvor målet er enten at få dig i arbejde eller i uddannelse.

Støtten og hjælpen kan ske på mange måder:
Mentoren kan hjælpe dig med at komme ud af hjemmet. Du kan blive vækket om morgenen, inden du har møder i Jobcenter eller før du har en tid ved lægen. Du kan også få træning i at tage bussen.

Mentoren kan også støtte dig i at få styr på de problemer, der forhindrer, at du kan passe et arbejde. Du kan få hjælp til at få styr på økonomi, lave aftaler med læge, tandlæge, personlig hygiejne med mere.

Til sidst kan mentoren hjælpe dig med at få struktur i dit hjem, hvis det rent praktisk er det, der forhindrer, at du kan komme på arbejdsmarkedet.
Kontakten med din mentor kan ske på mange måder.

I kan mødes løbende hjemme hos dig eller i forbindelse med en aktivitet. Under særlige omstændigheder kan kontakten også ske telefonisk eller på andre måder.

Det er vigtigt, at kontakten sker løbende, så der bliver opbygget en tillidsfuld relation mellem din mentor og dig. Så er der størst chance for, at mentorordningen bliver en succes.

Kontaktinfo

Social og Jobindsats
Tlf.: 96285250
Send e-mail til Social og Jobindsats

Åbningstider
Mandag - onsdag: 9-15
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-12

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail