Til dig som virksomhed

Vil du som virksomhed være med til at udvikle vores borgere?

Vi ved, at det er langt nemmere at få ledige tilbage på arbejdsmarkedet, hvis optræning og afklaring sker hos en virksomhed.
Derfor arbejder vi intensivt med at få samarbejder op at køre med vores erhvervsliv. 

Hvordan kan din virksomhed gøre en forskel
Der er flere muligheder for din virksomhed, hvis du ønsker at hjælpe.        Du kan for eksempel tilbyde en virksomhedspraktikplads.

Du kan også vælge at skabe et virksomhedscenter. Det er en form for virksomhed i virksomheden, som tager sig af medarbejdere, der for eksempel er i virksomhedspraktik eller løntilskud.
Hos flere virksomhedscentre ser vi, at der bliver udnævnt en ansat til at være mentor for den/de ledige.
Mentoren bruger typisk et par timer om ugen på den/de ledige og hjælper nye medarbejdere godt i gang. En mentor spiller med andre ord en vigtig rolle i forhold til trivsel, udvikling og afklaring hos den/de ledige.
Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde med os.


Hvad får din virksomheden ud af det?
Som virksomhed er der flere fordele ved at samarbejde med os. Du får mulighed for at få løst opgaver, som måske ikke ville blive løst. Virksomheden viser også et socialt ansvar. Hvis der udnævnes en mentor får en medarbejder en ny og spændende udfordring, som er givende for både den ledige og mentoren selv.

Kontaktinfo

Social og Jobindsats
Tlf.: 96285250
Send e-mail til Social og Jobindsats

Åbningstider
Mandag - onsdag: 9-15
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-12

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail